Ομιλία Ν. Ανδρουλάκη στο Ηράκλειο: Επιτέθηκε στον Αλ. Τσίπρα αντί απάντησης για τον Δ. Μάντζο (Βίντεο)

Στο Ηράκλειο παραχώρησε την τελευταία του ομιλία πριν τις εκλογές ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για τις εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση του Δημήτρη Μάντζου και τις αποκαλύψεις για δύο διαταγές πληρωμές υπέρ fund που εκπροσωπούσε το γραφείο του.

Δείτε: «Σύνδρομο Πάτση» και στο ΠΑΣΟΚ: Δικηγόρος από fund εναντίον δανειολήπτη ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος

Στο φως και δεύτερη υπόθεση κατά την οποία ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ λειτούργησε ως δικηγόρος υπέρ fund και κατά δανειολήπτη

Με το κόμμα της Χαριλάου Τρικούπη να είναι βαριά εκτεθειμένο –και στη σκιά των fake news κατά της Λούκας Κατσέλη–, ο Ν. Ανδρουλάκης πέρασε στην αντεπίθεση, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, χωρίς να φείδεται χαρακτηρισμών. Στο πλαίσιο αυτό, κατηγόρησε τον Αλ. Τσίπρα για απρέπεια και πως προσπαθεί να ξεπλύνει τις προσωπικές του ευθύνες.

Δείτε επίσης: Επίθεση με fake news από Ανδρουλάκη στη Λούκα Κατσέλη- “Αυτά έλεγε ο Βελόπουλος και ανακάλεσε” απαντά η πρώην υπουργός

Συνεχίζοντας στο ίδιο ύφος, ανέφερε πως ο «καιροσκοπισμός» και ο «τυχοδιωκτισμός» του κ. Τσίπρα «καταδικάστηκε στις εκλογές του Μαΐου», ωστόσο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «παραμένει αμετανόητος», συγκρίνοντας αυτό που έκανε ο Δ. Μάντζος με τα πεπραγμένα του Ανδρέα Πάτση της Ν.Δ. Δεν παρέλειψε να κατηγορήσει τον Αλ. Τσίπρα πως είναι ο «χρυσός χορηγός του κ. Μητσοτάκη» και να κάνει λόγο για «κοροϊδία του λαϊκισμού».

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο κ. Ανδρουλάκης κάλυψε τον Δ. Μάντζο, ξεχνώντας προφανώς τι έλεγε το κόμμα του στην αντίστοιχη περίπτωση με τον κ. Πάτση.

Δείτε σε βίντεο την ομιλία του Ν. Ανδρουλάκη:

Φωτο: Στέφανος Ραπάνης – imageonline.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί